Wix og Fiken integrasjon

Med vår integrasjon mellom Wix og Fiken kan du bruke mer tid på virksomheten din. Integrasjonen er enkel å komme i gang med, og du kan prøve de første 30 dagene gratis uten forpliktelser. Etter det koster det fra 199,- per måned. Gjør som mer enn 500 andre nettbutikker, og få Wix-ordrene dine bokført i Fiken. Kom i gang i dag.

 • Synkronisering av ordre
 • Synkronisering av produkter
 • Lagerstyring
 • Ingen oppstartskostnader
 • Prøv gratis i 30 dager
 • Gratis support
 • Enkel å sette opp
Fra 199,- pr. måned Prøv gratis i 30 dager

Fordeler

Ordrer fra Wix til Fiken

Med vår integrasjon kan du overføre ordrerne dine fra Wix til Fiken din. Du kan velge status på ordrene dine i Wix før de overføres. Du kan også bestemme om de skal bokføres som fakturakladder eller som ferdige faktura med eller uten registrert betaling.

Produkter fra Wix til Fiken

Vår integrasjon vil vanligvis overføre produktene fra Wix til Fiken hvis de vises på ordrene som overføres. Vi kan imidlertid også sette opp en fast produktsynkronisering hvis du vil ha alle produktene i Fiken. Dette kan være aktuelt hvis du for eksempel selger på faktura direkte fra Fiken.

Lagerstyring mellom Wix og Fiken

Med Pairy kan du overføre lagernivåene dine til Wix-nettbutikken din. På den måten er lagerbeholdningen din alltid oppdatert når du selger noe i Fiken. Lagernivået blir også skrevet ned i Pairy når du selger noe i Wix.

Oversikt og kontroll av feil

I Pairy-appen vår får du full oversikt over hvilke ordrer som er bokført og hvilke som ikke er det. Du får automatiske varsler hvis det er noe du må gjøre på en ordrer. Vi kontrollerer alle ordrer før de synkroniseres, og varsler deg hvis det er momsfeil eller andre feil på en ordre.

Understøtter flere markeder

Integrasjonsplattformen vår støtter både nettbutikker med flere markeder involvert. Integrasjonen kan håndtere flere valutaer, produktoversettelser osv.

Installasjonshjelp og gratis support

Integrasjonen vår er enkel å sette opp selv, og etter at du har opprettet den, vil du bli guidet gjennom en oppsettflyt for å hjelpe deg. Hvis du mot formodning skulle støte på problemer, kan vårt supportteam hjelpe deg kostnadsfritt. Hvis du foretrekker å la oss ta oss av hele oppsettet, tilbyr vi også dette mot en liten avgift.

Overføring av ordrer tilbake i tid

Hvis du har en periode tilbake i tid som du ønsker å overføre til Fiken, kan vi også hjelpe deg med det. Du må da betale en abonnementsavgift som om du hadde vært registrert på Pairy i den perioden som overføres. Kontakt oss på support hvis du ønsker å overføre bestillinger tilbake i tid.

Få mer tid til virksomheten din

De færreste ønsker å bruke mer tid på manuell bokføring (eller bokføring generelt). Det er derfor Pairy ble startet. Vi ønsker å hjelpe nettbutikker med å spare tid i hverdagen, slik at de kan bruke mindre tid på bokføring og mer tid på virksomheten sin. Hvis du har ideer til hvordan vi kan gjøre produktet vårt enda bedre og hjelpe deg som nettbutikkeier med å spare enda mer tid, vil vi gjerne høre dem.

Tid til vækst

Nettverkseffekt

Ved å bruke Pairy er du sikker på å dra nytte av en plattform som kontinuerlig utvides og utvikles i tråd med markedets behov. Vi utvikler stadig nye funksjoner på plattformen og utvider mulighetene med nye systemer, slik at vi på best mulig måte kan støtte behovene til deg som Wix-nettbutikk.

Nettverkseffekt
Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig