Bahne – Omnichannel gavekorts løsning

Bahne hadde behov for en løsning som gjorde det mulig for gavekortkundene deres å kjøpe og bruke gavekort på tvers av de fysiske butikkene og nettbutikken deres. Med utgangspunkt i dette behovet, utviklet vi en skreddersydd integrasjon som styrer hele gavekortflyten på tvers av systemene.

Overordnede funksjoner i integrasjonen:

 • Håndtering av mer enn 75 000 aktive gavekort
 • Saldo synkroniseres fortløpende mellom systemene for å unngå dobbeltbruk
 • Ved kjøpt av gavekort i fysisk butikk, opprettes det også i nettbutikken til bruk der
 • Ved kjøp av gavekort i nettbutikken, opprettes det i FlexPOS til bruk i de fysiske butikkene
 • Pairy holder styr på saldoen på alle gavekort og sørger for at systemene er oppdatert
 • Pairy sørger for korrekt data på tvers av systemene, slik at kjøp og bruk av gavekort registreres riktig og bokføres jf. loven 

Case-beskrivelse:

Bahne bruker FlexPOS til håndtering av gavekort i de fysiske butikkene sine. I forbindelse med lansering av ny nettbutikk på Shopify ønsket man å gjøre det mulig å bruke gavekort på tvers av fysiske butikker og nettbutikken. Vi har vært med siden starten av prosessen, og har bidratt med rådgivning og sparring omkring de mulighetene og utfordringene vi så for de forskjellige modellene.

I integrasjonen er Pairy det styrende systemet ift. å holde orden på saldobalanse for de mer enn 75 000 gavekortene som sirkulerer til enhver tid. Dersom et gavekort kjøpes i nettbutikken, synkroniseres og opprettes dette påfølgende i FlexPOS, slik at det kan benyttes også i de fysiske butikkene.

Når det betales for en ordre med gavekort i nettbutikken, registreres det i Pairy, som videre står for å formidle det og balansejusteringen av det benyttede beløpet til FlexPOS.

Det samme gjør seg gjeldende når et gavekort benyttes i fysisk butikk. Når det i den fysiske butikken betales med et gavekort, registreres det i Pairy, som videre står for å formidle balansejusteringen av det benyttede beløpet til nettbutikken. Slik er sirkelen fullendt, og systemene er helt forbundet.

 

Bruk Pairy-plattformen til skreddersydde integrasjoner

Ved å bruke Pairy-plattformen som grunnleggende fundament, har Bahne fått en integrasjon som både er fleksibel og skalerbar. Plattformen er bygd slik at det skal være enkelt for oss å utvide integrasjonen med nye systemer eller funksjoner i fremtiden. På samme måte er Pairy-plattformen bygd med skalering i tankene fra begynnelsen. Det betyr at det ikke plutselig forekommer overbelastning fordi for mye data må gjennom samtidig. Ved å ta utgangspunkt i Pairy vil man også unngå mange av voksesmertene man kan risikere å oppleve dersom man bygger en integrasjonsklient helt fra begynnelsen.

Kan vi hjelpe deg med en skreddersydd integrasjon? Ta kontakt med oss på info@pairy.dk.

Vil du vite mer om Pairy Enterprise og hva vår integrasjon er i stand til?

Vi tar gjerne et uforpliktende møte vedrørende integrasjonsprosjektet ditt, kontakt oss på din foretrukne måte.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-17:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Jyllingevej 52A
2720 Vanløse

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig