Mulighetene er mange

Det er i utgangspunktet ingen grense for hvor mange ulike integrasjoner vi kan gjøre, hvor komplekse de må være eller hvilke data vi må behandle. Hvis den har et API, kan vi koble til den.

Eksempel A

Integrasjon mellom to systemer. For eksempel nettbutikk og ERP-system. Bestillinger synkroniseres fra nettbutikken til ERP-systemet, mens produktdata inkludert lager synkroniseres fra ERP til nettbutikk. Dette sikrer at data i butikken og ERP alltid er oppdatert.

Eksempel B

Integrasjon mellom flere systemer. I dette eksemplet snakker 5 systemer sammen gjennom Pairy-plattformen. I eksemplet ovenfor måtte ERP-data synkroniseres mellom 2 nettbutikker. Dataene ble filtrert i integrasjonen slik at det var riktige varenumre som gikk ut til hver butikk. Integrasjonen er bygget så fleksibelt at det er enkelt for oss å koble fra og koble til nye butikker uten å påvirke resten av integrasjonen.

Lagerdata synkroniseres fra lagerhotell og fysiske butikker til ERP-systemet som kommuniserer med nettbutikker. Dette betyr at riktig lager alltid er i alle salgsvinduer. I tillegg ble det bygget et salgsdashbord som gir en visuell oversikt over dagens salg i de ulike salgsvinduene.

Mulighetene er mange – og vi kan integrere med de aller fleste av alle systemer, hvis de har API-tilgang. Vi gir gjerne råd om flyter og optimalt oppsett.

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig