Proces

Prosessen nedenfor er et typisk utgangspunkt for et nytt Enterprise-prosjekt. Det vil variere mye fra prosjekt til prosjekt avhengig av størrelse og behov. Vi tilpasser prosessen til ditt behov og prosjekt.

Du kontakter os med ønsket om integration

Du kontakter oss med de systemene du ønsker skal integreres samt de overordnede tankene bak integrasjonen. På bakgrunn av dette utarbeider vi en agenda for en kommende workshop, hvor behovet og løsningen gjennomgås i dybden.

Innledende dialog hvor behov og ønsker diskuteres

Vi krever en del beskrivelser mv. fra deg basert på tidligere integrasjoner. Basert på svarene dine sender vi deg et forslag til hvordan integrasjonsflyten skal være. Hvis du ikke er helt klar på hvordan du ønsker flyten, kan vi også gi råd basert på vår erfaring.

Krav og tilbud

Basert på den innledende dialogen utarbeider vi et endelig tilbud på integrasjonsløsningen. Dette tilbudet vil beskrive prosjektets innhold og fasene som prosjektet inneholder. Tilbudet vil også beskrive hvordan integrasjonsløsningen legges opp til slutt. På denne måten blir alle rundt bordet enige om hvilke data som skal synkroniseres og når. Du er derfor sikker på at du får en løsning akkurat slik du har beskrevet den.

Utviklingsarbeidet starter

Utviklingsarbeidet med integreringen starter. Vår prosjektleder vil fortløpende holde deg oppdatert på prosessen og svare på spørsmål du måtte ha i forbindelse med den.

De første testene kjøres i et lukket miljø

Under utviklingsarbeidet vil vi fortløpende kjøre tester i et lukket miljø. Dette sikrer at vi kan kjøre tester på de ønskede systemene uten at reelle data blir brukt eller påvirket. Først når vi har kjørt hundrevis av tester i dette miljøet vil vi begynne å planlegge neste fase i samarbeid med deg.

Den første testen kjøres i samarbeid med deg

I samarbeid med deg planlegges de første testene med ekte data. Hvis det for eksempel er en ordreintegrasjon, vil vi sammen med deg velge 1-2 ordrer som skal overføres. Vi kjører disse gjennom integrasjonen og du bekrefter at alt er som det skal være i begge ender av flyten. Denne prosessen gjentas til begge parter er klare for at integreringen skal gå live.

Etter godkjenning settes integrasjonen live

Vi setter integrasjonen i produksjon og ønskede arbeidsflyter gjennomføres i avtalt tidsintervall.

Automatisk overvåking av om integrasjonen kjører

Vi overvåker automatisk om integrasjonen kjører i de avtalte intervallene. Hvis det mot formodning stopper opp eller annet, vil vi kunne reagere umiddelbart slik at du slipper å bruke unødvendig tid på å først oppdage det og kontakte oss.

Vil du vite mer om Pairy Enterprise og hva vår integrasjon er i stand til?

Vi tar gjerne et uforpliktende møte vedrørende integrasjonsprosjektet ditt, kontakt oss på din foretrukne måte.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-17:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Jyllingevej 52A
2720 Vanløse

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig