Pure Kids – Integrasjon mellom Shopify og Business Central

Pure Kids er et dansk selskap som selger barneklær. De selger mange av produktene sine på nett, og ønsket derfor en integrasjon mellom Shopify og Business Central. Dette gjorde de for å oppnå en mer automatisert og effektiv hverdag. Les her hvordan vi løste problemet for Pure Kids med Pairy Enterprise, og hvilke overordnede funksjoner integrasjonen inneholder.

Pure Kids har siden de startet opplevd stor vekst, og har siden bare vokst seg enda større. Det var grunnlaget for et ønske om å kunne integrere systemene deres, for, som tidligere beskrevet, å kunne automatisere prosessene sine og spare tid. De ønsket samtidig en løsning som kunne synkronisere refunderinger mellom de to systemene, sånn at de fikk oversikt over kreditnotaene sine.

Overordnede funksjoner i integrasjonen:

 • Opprettelse av nye produkter med et intervall på 30 min. om dagen
 • Synkronisering av lagerdata fra Business Central til Shopify hvert 5. minutt
 • Synkronisering av ordredata fra Shopify til Business Central hvert 30. minutt
 • Synkronisering av ordredata fra Business Central til Shopify hvert hvert 10. minutt
 • Pairy gir beskjed til Business Central når en ordre er stengt eller låst i Shopify
 • Synkronisering av refunderinger – varsling til Business Central når kreditnota er opprettet

Produkter og synkronisering:

Hos Pure Kids satte vi opp en integrasjon mellom Business Central og Shopify. Med integrasjonen blir ordre- og lagerdata synkronisert etter forskjellige intervaller. Dette for at denne dataen til enhver tid skal være oppdatert.

Produkter synkroniseres med et intervall på 30 minutter fra Business Central til Shopify, sånn at lagerbeholdningen er in sync stort sett hele tiden.

Utover det synkroniseres lagerdata fra Business Central til Shopify hvert 5. minutt. Ordredata synkroniseres som lagerdataen, men med et 10- og 30-minutters intervall, og går begge veier, både fra Shopify til Business Central (hvert 10. minutt) og fra Business Central til Shopify (hvert 30. minutt). På den måten sikrer Pure Kids at det hele tiden er orden på lager- og ordrebeholdningen, og at systemene snakker sammen kontinuerlig. Det forhindrer at det forekommer sammenstøt mellom lager- og ordrebeholdning, da disse hele tiden synkroniseres og snakker sammen i bakgrunnen. Derfor trenger man heller ikke tenke på å måtte gjøre det manuelt.

Ved synkronisering av ordredata hvert 10. minutt sender Shopify ut en beskjed til Business Central når en ordre er stengt eller lagret i Shopify. Det samme gjør seg gjeldende når en kreditnota opprettes i Shopify: Da får Business Central beskjed om dette.

Refunderinger:

Med integrasjonen lagde vi et spesielt oppsett for synkronisering mellom refunderinger fra de to systemene, Business Central og Shopify.

Det fungerer på den måten at en webservice i Business Central setter opp en liste over ordrer som skal ha en kreditnota/refundering. Refunderingen finner sted med kobling til den originale transaksjonen, foretatt av kunden i butikken. Deretter settes refunderingen tilbake på det anvendte betalingsmiddelet. Når ordren deretter er refundert i butikken meldes det til webservicen i Business Central, at den aktuelle kreditnotaen er opprettet sånn at ordren kan fjernes fra listen i Business Central.

På denne måten får Pure Kids fullt utbytte av systemet, og kan hele tiden holde styr på kreditnotaene sine.

Integrasjonen gjør det altså enklere for Pure Kids å effektivisere arbeidsgangen sin, samtidig som de kan stole på at alle data registreres hele tiden.

Pairy Enterprise:

Med hjelp fra Pairy Enterprise kunne vi skreddersy en integrasjon til Pure Kids som automatiserer prosessene deres ved å synkronisere dataene deres mellom Shopify og Business Central. Det bidrar samtidig i Pure Kids’ hverdag, fordi alt skjer automatisert og effektivt, sånn at bedriften heller kan fokusere på andre viktige tiltak.

Ønsker du også en mer automatisert og effektiv hverdag, og å få skreddersydd en integrasjon som passer til deres behov og ønsker? Skriv til info@pairy.dk, så er vi klare til å hjelpe med å finne den rette løsningen.

Vil du vite mer om Pairy Enterprise og hva vår integrasjon er i stand til?

Vi tar gjerne et uforpliktende møte vedrørende integrasjonsprosjektet ditt, kontakt oss på din foretrukne måte.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-17:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Jyllingevej 52A
2720 Vanløse

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig