Din alt-i-ett-løsning for Shopify-nettbutikker og integreringer

Spar tid og ressurser med vår samlede pakke. Få én totalleverandør til din Shopify-butikk og integreringer. Vi kan hjelpe med alt fra design og utvikling til integrasjonene til dine eksterne systemer.

Design og utvikling

Vi kan designe og utvikle din Shopify-nettbutikk.
Vi hjelper deg fra start til slutt. 

Vedlikehold

Når nettbutikken er ferdig, kan vi hjelpe deg med å vedlikeholde den. Vi gir kontinuerlig råd om nye tiltak som gir mening for akkurat din bedrift. 

Integrasjoner

Vi kan hjelpe deg med å implementere og tilpasse integrasjoner til nettbutikken din etter behov. 

Fordeler ved å bruke Pairy som din nettbutikk-leverandør

En leverandør som kjenner din bedrift

Slutt å forklare og peke fingre i alle retninger. Hvis vi hjelper deg med både nettbutikken din og integrasjonene dine, sparer du tid i den daglige kommunikasjonen. Du sikrer også at ballen ikke blir mistet mellom to stoler. Vi sørger for å føre deg helt i mål.

Tilpasset rådgivning

Når vi tager ansvar for både Shopify-nettbutikken din og integrasjonene dine, har vi bedre oversikt over bedriften din og kan gi deg bedre råd om nye tiltak som gir mening for deg.

Migrering fra en annen platform til Shopify?

Hvis du i dag bruker et annet nettbutikksystem og ønsker å migrere til Shopify, kan vi hjelpe deg med prosessen. Vi kan sikre en problemfri migreringsprosess. Ved å bruke oss til migrering fra din eksisterende nettbutikk til Shopify, vil du få følgende fordeler:

Sikker overføring av data

Vi har mange års erfaring med dataoverføring fra ett system til et annet. Vi kan blant annet bruke Pairy til å overføre produkter og lignende når det er nødvendig, for å sikre at dataene blir overført trygt og sikkert.

Fast kontaktperson med oversikten

Du får tilknyttet en fast prosjektleder som er med deg fra start til slutt. Prosjektlederen sørger for å holde styr på hele prosjektet og koordinere internt. Fordi vi har både integrasjonseksperter, designere og utviklere internt, blir kommunikasjonen mye mer problemfri.

Styr på SEO

Det er viktig å ha kontroll på SEO under migrering fra ett system til et annet. Vi hjelper blant annet med 301-omdirigeringer som forteller at visse sider blir flyttet og lignende.

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten i løsningen på din alvor og sørger for å implementere verktøy og annet så sikkert som mulig.

Vi har integrasjoner med 10+ systemer

Vår integrasjonsplattform er allerede integrert med mange systemer, og listen utvides kontinuerlig. I tillegg til våre egne integrasjoner, hjelper vi også med å implementere andre Shopify-plugins og lignende som du trenger.

Full oversikt

Vår integrasjonsplattform gjør det mulig for deg å få full oversikt over dataoverføringer mellom din Shopify-butikk og regnskabsprogrammet ditt.

Se tidligere løsninger

Nedenfor kan du se et utvalg av nettbutikkene vi tidligere har laget på Shopify.

Endeavour

For Endeavour har vi stått for hele design- og utviklingsprosessen.

Roskilde Festival

For Roskilde Festival har vi tatt oss av hele deres nettbutikk i forbindelse med festivalen. Vi har også laget hele den underliggende integrasjonen mellom nettbutikken og deres andre systemer.

Louisiana

For Louisiana hjalp vi med utviklingen av deres nettbutikk basert på et design fra deres designpartner.

Ofte stilte spørgsmål

Nedenfor kan du se en rekke av de spørsmålene vi ofte møter. Hvis du har et spørsmål som ikke er besvart her, er du velkommen til å kontakte oss på shopify@pairy.dk.

Kan jeg bruke Pairy selv om jeg ikke bruker Pairy Shop?

Ja, du trenger ikke å bruke oss som nettbutikk-leverandør for å kunne bruke integrasjonen vår. Du kan sette op Pairy-integrasjonen din til Shopify her. 

 

Kan dere hjelpe med vedlikehold av en eksisterende Shopify-nettbutikk?

Ja, det kan vi absolutt hjelpe med. Ta kontakt med oss på shopify@pairy.dk for å høre mer om priser og muligheter. 

Kan jeg kun bruke dere til utvikling og integrasjon?

Ja. Hvis du allerede har en design eller en designpartner du er fornøyd med, kan vi absolutt bare ta ansvar for utvikling og integrasjon av nettbutikken din. 

Hva om jeg har et annet system enn Shopify?

Du kan alltid bruke våre andre nettbutikk-integrasjoner for å integrere nettbutikken din med regnskapsprogrammet ditt. Se listen over integrasjoner her. 

Er jeg bundet til å bruke dere når dere har laget min Shopify-nettbutikk?

Nei, vi tror ikke på bindinger. Du kan fritt ta din Shopify-nettbutikk og bruke en annen leverandør når du ønsker det. 

Kontakt oss i dag og få et uforpliktende tilbud

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg for å høre mer om dine behov og gi deg et uforpliktende tilbud.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-17:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Jyllingevej 52A
2720 Vanløse

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig