icon-synkronisering

Automatisk synkronisering

Pairy overfører automatisk dataene dine med jevne mellomrom, slik at du kan konsentrere deg om å utvide virksomheten din.

icon-lagerstyring

Lagerstyring for alle systemer

Få lager synkronisert fra regnskapsprogrammet ditt eller bruk Pairy som master for varelageret ditt hvis regnskapsprogrammet ditt ikke har lagerstyring.

icon-skraedersyet

Skreddersydd løsning

Vi kan skreddersy din løsning slik at den passer akkurat dine behov, og vi kan enkelt integrere med flere ulike systemer samtidig.

Få oversikt over ordre

Med Pairy kan du få rask oversikt over en rekke ting som kan være kronglete å se i ditt nettbutikk-system. Lynrask oversikt over de mest solgte produktene og de beste kundene. Til og med en rask oversikt over hvilken ukedag du selger mest, som kan være en god rettesnor for når du bør sende ut nyhetsbrevet for eksempel.

Image statistics
Image graph

Ordreoversikt

Med Pairy kan du få en rask oversikt over en rekke ting som kan være kronglete å se i ditt nettbutikk-system. Dyptgående statistik vedrørende ditt salg gjør det lett å spotte trender og utviklinger i din butikk.

Order image
Order image
Order image
Order image
Order image
Order image
Order image
Order image
Order image

Synkronisering

Med Pairy får du en enkel synkronisering av dine data mellom dine systemer. Hvis du har spesielle behov til system eller integrasjonen kan vi alltids sørge for at synkroniseringen er tilpasset slik du vil ha det.

Image sync
Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig