Finnes det en one size fits all-integrasjon?

Finnes det en one size fits all-integrasjon?

Ikke som vi kjenner til i hvert fall. Og nettopp det er grunnen til at Pairy Enterprise ble født. Siden vi i 2016 startet Pairy, har vi fått henvendelser fra potensielle kunder som veldig gjerne ville tilpasse integrasjonen vår til sine behov. Det har vært alt fra behov i produkthåndteringen til avslutningen av ordre. Med røtter i byråbransjen er det utfordringer vi har vært utrolig glade for å ha vært med på å løse. Derfor har vi sett behovet for at skreddersydde integrasjoner fikk sitt eget univers, slik at kunder med spesielle behov kunne få et sted å lese mer.

Hva er Pairy Enterprise?

Pairy Enterprise er en mulighet til å få Pairy-integrasjonen tilpasset til akkurat deres behov. Vi tar utgangspunkt i Pairy-kjernen og starter dermed med alle de funksjonene og mulighetene Pairy allerede inneholder. Dette sikrer at du ikke trenger å betale for at man finner opp hjulet på nytt. Deretter skreddersyr vi integrasjonen spesifikt etter dine behov. Det kan for eksempel være at du trenger en annen faktura-layout enn den Pairy bruker som standard. Da bygges dette på integrasjonen deres, og du har fått den akkurat slik du ønsker, samtidig som du kun har betalt for den ene ekstra tingen som gikk utover hva en standard Pairy-løsning tilbyr. 

Hva er fordelen med Pairy Enterprise?

Den store fordelen med Pairy Enterprise er at du kan få integrasjonen skreddersydd spesifikt til dine behov. Det er også mulig å tilpasse den fortløpende, etter hvert som nye behov oppstår i virksomheten din. Du blir tilknyttet en prosjektleder/integrasjonsekspert som kan gi deg råd både før, under og etter det innledende prosjektet.

Eksempler på skreddersydde løsninger

Nettopp fordi vi tar utgangspunkt i Pairy-løsningen behøver det ikke å koste skjorta. Det kan være små forbedringer til standardintegrasjonen vår som potensielt kan utgjøre betydelige forskjeller i tidssparingen i virksomheten.   

Blant annet kan løsningene være automatisk bokføring av gebyr fra betalingsløsninger som Stripe. Det kan også være toveis synkronisering av produkter eller et helt annet behov. Mulighetene er stort sett ubegrensede, og med utgangspunkt i Pairy-plattformen behøver det ikke koste en million heller. I Enterprise-integrasjoner er det også mulig at vi kobler flere integrasjoner på samme set-up. Det vil si at hvis du for eksempel vil integrere betalingsgatewayen din, eller lagerhotellet ditt, kan det la seg gjøre. Slik er det mulig å binde alle systemene dine sammen i én samlet integrasjon som optimerer forretningsflowen din og minimerer manuelle prosesser.  

Du kan lese mye mer om Pairy Enterprise, og hvilke løsninger vi har laget tidligere her.

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig