Velkommen til Pairy

Velkommen til Pairy

Flere og flere nettbutikker blir hvert år startet av håpefulle gründere som gleder seg å starte sine nye fantastiske butikker. Felles for alle nybakte eiere er likevel at de raskt innser hvor mye tid som kommer til å gå til administrativt arbeid når ordrene begynner å tikke inn. Ordren kommer inn på nettbutikken og skal videre håndteres i et system, avsluttes i et annet, og kanskje skal det også logges inn i et tredje, for å kunne gjøre ordren klar til å sendes. Så er det over i økonomisystemet, og ferdiggjøre ordren til slutt. Alt for mye tid brukes av eiere på det administrative i stedet for å skaffe mer salg. Pairy er skapt for å løse denne problemstillingen. Etter å ha holdt på med digital markedsføring, oppbygging av nettbutikker og daglig dialog med nettbutikkeiere i mange år, var tiden inne for å gjøre noe. Med Pairy ønsker vi å skape et system som er så fleksibelt og intelligent slik at du kan spare mye tid, og heller bruke den på noe som gir verdi for forretningen din.

 

Koblingen mellom din butikk og ditt økonomisystem

Uansett hva slags økonomisystem du bruker, er det stor sannsynlighet for at du som eier bruker mer tid i disse systemene enn du egentlig burde. Det er heller ikke din jobb å skulle stille inn alle mulige innstillinger som kreves i integrasjonen. Dette er vår jobb, og for deg skal det rett og slett bare fungere. Derfor får du tett oppfølging fra første møte, helt til integrasjonen kjører knirkefritt. Våre integrasjoner har som en standard mange funksjoner, men om du har behov utenfor standarden kan vi også hjelpe deg med dette, mot en ekstra kostnad. Til slutt er det viktigste for deg om en slik investering sparer deg mer tid i alt, enn du bruker på å få skreddersydd ekstra funksjoner til integrasjonen. Vår integrasjon understøtter allerede en rekke systemer (se hele listen her), slik at du kan begynne å spare både tid og penger med én gang. Hvis ikke dine systemer er på listen, kan du likevel alltid kontakte oss på info@pairy.no for å høre hvordan vi kan sette sammen en løsning til akkurat deg.

 

Unngå dyre feil

Det tar ofte ganske lag tid å rydde opp manuelle feil i økonomisystemet ditt. Dette er tid du kunne ha brukt på å skaffe nye kunder, samt ta vare på de eksisterende. Slikt manuelt arbeid bør automatiseres så fort som mulig, og det er nettopp derfor vi startet Pairy.

 

Se omsetningen din dag for dag

En funksjon som mange nettbutikkeiere mangler i sine systemer, er muligheten for å se hvilke dager man selger mest. Funksjonen er tilgjengelig i noen systemer, i andre finnes den ikke, og i noen så er den vanskelig å navigere seg i. Det første du ser i Pairy, er en oversikt over dine toppkunder, hvilke produkter som selger mest, samt hvilken dag du selger mest. Med tiden kommer også en rekke andre etterspurte funksjoner som vi VET at nettbutikker mangler i dag. Har du en spesifikk funksjon eller andre ting du mangler som nettbutikkeier i dag? Ta kontakt med oss på info@pairy.dk og fortell oss, slik at vi kan integrere dette i systemet. Vi gleder oss til å utvide Pairy med nye systemer og smarte funksjoner som kan spare mer tid for deg i hverdagen. Med vennlig hilsen hele Pairy-teamet

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig