BTX – Integrasjon mellom Navision og Shopify

BTX er en av Skandinavias ledende leverandører av moteklær til kvinner. En stor andel av salget deres kommer fra nettbutikker, og de hadde derfor et stort behov for effektiv og nøyaktig bokføring av ordrene sine og lagerbeholdningen sin. De ønsket derfor å integrere Shopify-nettbutikkene sine med regnskapsprogrammet Navision.

Under kan du lese mer om hvilke overordnede funksjoner vi satte opp i integrasjonen for BTX, hvordan vi løste problemstillingen de stod overfor, og til slutt, men viktigst av alt: hvordan integrasjonen hjalp BTX’ arbeidsgang, gjennom automatisering og effektivisering av bokføringen av ordrer og lagerbeholdning med Pairy Enterprise.

Overordnede funksjoner i integrasjonen

 • Integrasjon mellom Navision og Shopify.
 • Mer enn 10 000 produkter
 • Flere tusen ordrer pr. måned
 • Flere butikker/domener
 • Synkronisering av produktdata fra Navision til Shopify skjer to ganger i døgnet
 • Synkronisering av lagerdata fra Navision til Shopify skjer med femminutters intervaller
 • Synkronisering av ordredata og salgsordre fra Shopify til Navision skjer med et intervall på 15 minutter
 • Synkronisering av ordredata og refunderinger fra Shopify til Navision skjer med et intervall på 15 minutter

Produkter

BTX har over 10 000 produkter, og over tusen ordrer per måned. Produktene og ordrene fordeler seg over flere av Shopify-butikkene deres. BTX ønsket derfor å kunne pare Navison-systemet sitt med de forskjellige Shopify-butikkene. Det var et klart ønske for å kunne oppnå effektiv automatisering av prosessene deres, og samtidig spare tid de kunne bruke på andre viktige ting i bedriften. 

Navision spiller en avgjørende rolle i vedlikeholdet av de grunnleggende produktdataene for butikker. Produktdataen varierer for hvert merke, og hvilke produkter som skal synkroniseres med de forskjellige butikkene. For å løse dette problemet integrerte vi Navision med Shopify, sånn at dataen kunne synkroniseres på en effektiv måte. I tillegg er hver butikk tildelt en valuta, hvilket gjør det enkelt å styre og vedlikeholde produktdatabasen.

Data på produktene synkroniseres to ganger i døgnet fra Navision til Shopify, sånn at butikkene har tilgang på nyeste og mest nøyaktige informasjon om produktene. Det hjelper BTX med å sikre effektiv drift av butikkene, og kundene får en bedre handleopplevelse, fordi de alltid har tilgang til nyeste produktinformasjon.

Lager

Lagerdata overføres fra Navision til Shopify og synkroniseres hvert 5. minutt, hvilket gir BTX muligheten til å respondere raskt på endringer i lagerbeholdningen. Det er spesielt viktig, fordi det sikrer at nettbutikken alltid er oppdatert med nyeste informasjon om lagerstatus og tilgjengelighet om det aktuelle produktet.

Ordrer og refunderinger

Ordredata, herunder salgsordre og refunderinger synkroniseres hvert 15. minutt fra Shopify til Navision. Det er med på å opprettholde en jevn og effektiv service til BTX’ kunder. Samtidig gir det bedriften mulighet til å respondere raskt på kundeordrer og levere god kundeservice.

Med en synkronisering på 15 minutters intervaller betyr det også at bedriften alltid har oversikt over salgsordrer, refunderinger og andre ordredata i sanntid.

Skreddersydd integrasjon med Pairy

Med Pairy fikk BTX altså en skreddersydd integrasjon, og kan nå glede seg over at det meste foregår effektivt og automatisert. Med integrasjonen fikk de mulighet til å automatisere prosessene sine og spare tid ved å synkronisere data mellom Navision og Shopify, samt differensiere produkter til forskjellige butikker. Det gjorde det dessuten enklere for dem å styre ordre og lager på tvers av nettbutikkene sine.

Har din bedrift også behov for hjelp til en tilpasset integrasjon mellom systemene deres? La Pairy Enterprise hjelpe deg, og få en skreddersydd løsning som passer nøyaktig til dine spesifikke ønsker og behov. Vi hjelper gjerne til med stort og smått. Kontakt oss på info@pairy.dk for mer informasjon.

Vil du vite mer om Pairy Enterprise og hva vår integrasjon er i stand til?

Vi tar gjerne et uforpliktende møte vedrørende integrasjonsprosjektet ditt, kontakt oss på din foretrukne måte.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-17:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Jyllingevej 52A
2720 Vanløse

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig