Mos Mosh – Integrasjon mellom tre Shopify-butikker og Navision

Mos Mosh er en bedrift med sterk tilstedeværelse på nett, og derfor er det avgjørende for dem å ha en effektiv og tidsbesparende metode for å håndtere ordrene og lagerbeholdningen sin. De hadde et ønske om å forene de tre Shopify-butikkene sine med regnskapsprogrammet fra Navision, sånn at de snakket sammen. Med Pairy Enterprise kunne vi imøtekomme behovene deres, og lage en integrasjon som passet til disse ønskene.

Mos Mosh er kanskje mest kjent for å selge både dame- og herreklær, og for å produsere stilige plagg med stort fokus på høy kvalitet og bærekraft.

Les videre for å få vite hvordan vi løste utfordringen, og hvilke overordnede funksjoner som finnes i nettopp denne integrasjonen.

Overordnede funksjoner i integrasjonen:

 • Flere Shopify-butikker forbundet til det samme Navision-programmet
 • Over 1000 produkter
 • Over 1000 ordrer pr. måned
 • Intervall på 5 minutter: synkronisering av lagerdata fra NAV til Shopify
 • Intervall på 15 minutter: synkronisering av ordredata fra Shopify til NAV og omvendt
 • 2 ganger i døgnet synkroniseres produktdata fra NAV til Shopify

Produkter, ordrer og lager

Mos Moshs nettbutikk fungerer som master for produktdataen deres. De har et varelager med over 1000 produkter, og her får de over 1000 ordrer pr. måned. For å sikre en smidig prosess og opprettholde oppdatert lager- og ordreinformasjon, implementerte vi en integrasjon mellom regnskapssystemet Navision, og flere av Shopify-butikkene med Pairy Enterprise.

Det ble fastlagt et intervall på 5 minutter mellom hver synkronisering av lagerdata fra Navision til Shopify for å sikre at lagerbeholdningen alltid er oppdatert i sanntid. Dette gjør det enklere for bedriften å unngå over- eller underskudd av produkter, samt forvirring hos kundene.

Ordredata synkroniseres med et intervall på 15 minutter, slik at bedriften alltid har den nyeste informasjonen om ordrestatus og kan oppdatere kundene sine i tide.

Produktdata synkroniseres to ganger om dagen fra Navision til Shopify, for å sikre at produktinformasjonen alltid er oppdatert og relevant for kundene. Samlet sett sikrer dette en effektiv og oppdatert informasjonsstrøm mellom Navision og Shopify.

Denne integrasjonen gir altså Mos Mosh muligheten til å effektivt styre lageret sitt og ordrene sine, samtidig som det sikrer jevn og rask service til kundene deres.

Bokføring

Med en integrasjon mellom Navision og Shopify kan Mos Mosh sikre at ordredataen synkroniseres med jevne mellomrom, og i dette tilfellet betyr det hvert 15. minutt. På den måten blir alle ordrer gjennom Shopify automatisk bokført i Navision. Dette gjør det enkelt for bedriften å holde orden på økonomien og sikre en nøyaktig og effektiv bokføring, fordi man slipper unna manuelle feil og oppnår vesentlig innsparing av tid. Dessuten sikrer denne integrasjonen en rask og effektiv oppdatering av ordredata i begge systemer, hvilket bidrar til velfungerende drift.

Pairy Enterprise til skreddersydde integrasjoner

Overordnet sett har integrasjonen gjort det mulig for Mos Mosh å oppnå bedre og mer effektiv håndtering av forretningen sin, fordi de nå kan fokusere på å levere en jevn og effektiv service til kundene sine, uten å måtte bekymre seg for manuell bokføring eller oppdatering av lagerbeholdning. Med integrasjonen kan de nå holde orden på lageret og økonomien på en mer nøyaktig og effektiv måte, hvilket gjør det enklere for dem å fokusere på å drive bedriften fremover.

Ønsker du, som Mos Mosh, enklere arbeidsgang? Pairy Enterprise kan også hjelpe din bedrift med å skreddersy integrasjoner mellom systemene dine, sånn at de passer perfekt til akkurat dine behov. Hvis du ønsker å vite mer om hva vi kan gjøre for deg, så kontakt oss gjerne på info@pairy.dk, så sørger vi for å hjelpe deg best mulig.

Vil du vite mer om Pairy Enterprise og hva vår integrasjon er i stand til?

Vi tar gjerne et uforpliktende møte vedrørende integrasjonsprosjektet ditt, kontakt oss på din foretrukne måte.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-17:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Jyllingevej 52A
2720 Vanløse

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig