Moshi Moshi Mind – integrasjon mellom Navision Trimit og flere Shopify-butikker

Moshi Moshi Mind har flere Shopify-butikker og bruker Navision Trimit til regnskapsføring. De hadde et ønske om å kunne pare de to, sånn at de kunne få mer automatisert ordrebehandlingen og lagerstyring. Derfor lagde vi en integrasjon til dem som kunne nettopp det.

Moshi Moshi Mind er en bedrift som selger klær til kvinner. Ambisjonen med merket er at kvinner skal ha muligheten til å kle seg enklere, sånn at de har tid til å leve et mer holistisk liv.

Les videre, og finn ut hvordan vi hjalp Moshi Moshi Mind med problemstillingen over.

Overordnede funksjoner i integrasjonen:

 • Over 1000 forskjellige produkter
 • Over 1000 ordrer i måneden
 • Integrasjon mellom Navision Trimit og flere Shopify-butikker
 • Synkronisering av lagerdata fra Nav Trimit til Shopify hvert 5. minutt
 • Synkronisering av ordredata fra Shopify til Nav Trimit, og omvendt, hvert 15. minutt

Produkter, ordrer og bokføring

Hos Moshi Moshi Mind er Navision den primære mesteren for lagertall. For å sikre en komplett synkronisering av ordre- og lagerbehandling mellom Navision Trimit og flere av Shopify-butikkene deres, implementerte vi en kjøring som synkroniserer varenumre, antall og disponibelt antall automatisk.

Navision Trimit og Shopify er to sentrale systemer i driftsprosessen til mange bedrifter, og det samme gjør seg gjeldende for Moshi Moshi Mind. Derfor er det viktig å sikre at de to systemene samarbeider knirkefritt. I denne integrasjonen finner tre typer synkroniseringer sted mellom Navision og Shopify, hvilket sikrer en jevn flyt av ordre- og faktureringsdata.

 1. Ordredata og salgsordre:
  Denne synkroniseringen sørger for at nylig opprettede ordrer fra Shopify synkroniseres til Navision som åpne salgsordrer. Dette sikrer at Navision får informasjon om nye ordre, så snart de er gjennomført.
 2. Ordredata og faktura:
  Synkroniseringen mellom ordredata og faktura sørger for en effektiv og rask prosess for både kundene og bedriften. Når en ordre er avsluttet i Navision, blir den automatisk omgjort til en faktura som sendes til Pairys system. Dette sparer tid og fjerner risikoen for manuelle feil, samtidig som kundene raskt får tilgang til fakturaen sin og kan betale den så snart ordren er levert. Dette bidrar til økt tilfredshet hos kundene og sikrer at virksomhetens økonomi oppdateres raskt og effektivt.
 3. Ordredata og kreditnota:
  Denne synkroniseringen håndterer refunderinger på en effektiv og automatisert måte. Når en kunde ønsker en refundering, utstedes en kreditnota i Navision, som deretter synkroniseres med Pairy. Dette sikrer at refunderinger håndteres raskt og effektivt, samt at kunden raskt mottar refunderingen sin.

Denne automatiske synkroniseringen mellom Navision og Shopify sikrer en smidig og automatisert dataflyt mellom de to systemene, og Moshi Moshi Mind sparer tid og reduserer samtidig manuelle feil.

Overordnet sett er integrasjonen til Moshi Moshi Mind med på å opprettholde en oppdatert oversikt over varelageret og ordrene deres. Den automatiske synkroniseringen mellom systemene, sørger for at lagertallene alltid er korrekte og in sync, hvilket forbedrer kundeservicen betydelig.

Dessuten bidrar integrasjonen til å automatisere prosessene for ordrebehandling og bokføring, hvilket gjør det enklere for Moshi Moshi Mind å holde orden på økonomien sin og sikre nøyaktig bokføring.

Skreddersydde integrasjoner med Pairy Enterprise

Med denne skreddersydde integrasjonen for Moshi Moshi Mind kan bedriften nå bruke tid på å utvikle forretningen sin og yte bedre og mer effektiv kundeservice, heller enn å bruke tid på manuelle og tidkrevende prosesser.

Ønsker du det samme for din bedrift, og har dere noen systemer dere vil ha integrert? Ikke nøl med å huke tak i oss. Pairy Enterprise hjelper deg med å skreddersy en integrasjon mellom systemene dine, sånn at den passer nøyaktig til dine behov. Kontakt oss på info@pairy.dk for å få mer informasjon og hjelp.

Vil du vite mer om Pairy Enterprise og hva vår integrasjon er i stand til?

Vi tar gjerne et uforpliktende møte vedrørende integrasjonsprosjektet ditt, kontakt oss på din foretrukne måte.

Mandag – Torsdag kl. 10:00-17:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Jyllingevej 52A
2720 Vanløse

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig