Digitalisering av bokføringen


Digitalisering av bokføringen


Det finnes mange verktøy for å digitalisere deler av bokføringen. Ved å bruke de riktige verktøyene i samspill, kan du spare mye tid, som du kan bruke på å få virksomheten din til å vokse. Nedenfor har vi samlet en kort liste og beskrivelser av noen av verktøyene du kan vurdere for forretningen din.

Pairy

Vi starter med oss selv. Pairy kan bokføre ordrene fra nettbutikken din i regnskapsprogrammet ditt. Du trenger ikke lenger å legge inn bestillingene dine manuelt i regnskapsprogrammet. Det er til og med gratis hvis du har mindre enn 10 bestillinger per måned, deretter starter prisene fra 149,- ekskl. mva per måned. Se mer om våre priser her.

Regnskapsprogram

Regnskapsprogrammet ditt kan avgjøre en del når det gjelder hvor fleksibelt din digitale bokføring kan bli. I Danmark er det 3 hovedaktører på det «digitale regnskapsmarkedet». De tre aktørene er Billy, Dinero og e-conomic. Billy og Dinero fungerer utmerket for dem som ønsker å kjøre nettbutikkstyringen utenfor regnskapet for mer fleksibilitet. Hvis du vil samle så mye som mulig på ett sted, kan du bruke e-conomic. Du vil imidlertid være litt låst til produktstyring, da e-conomics produktstyring er ganske rigid. Felles for alle tre er at de spiller sammen med Pairy.

Innkreving av fakturaer

Det er dessverre ikke alle som betaler fakturaene sine i tide. Derfor kan du ende opp med å bruke mye tid på å innkreve fakturaer. Det kan Likvido spare deg for. Likvido kan stå for automatisk å purre debitorer og kan til og med stå for inkassojobben, hvis du har kunder som er veldig dårlige betalere.

Firmakort på autopilot

Hvis du har medarbeidere som må kjøpe ting på vegne av firmaet, kan det ofte bli en rotete affære. Denne prosessen kan Pleo gjøre mer oversiktlig for deg. Pleo er et debit-firmakort som du kan gi til dine medarbeidere. Du setter inn et beløp på kortet, som deretter kan brukes som det maksimale totalbeløpet. Når kortet brukes, oppretter Pleo automatisk betalingen som utkast i regnskapsprogrammet ditt. Når det er mulig, markerer Pleo også bokføringskontoen det skal bokføres på. Ovennevnte er vårt forslag til hvordan du kan komme i gang med å digitalisere bokføringen din. Dette gjøres best ved å ta små skritt av gangen fremfor å prøve å digitalisere alt sammen på en gang. Med det ovennevnte er du godt i gang.

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig