Effektiv lagerstyring: Oversikt


Effektiv lagerstyring: Oversikt


Effektiv lagerstyring er en bloggserie hvor vi fokuserer på hvordan du som nettbutikk kan drive et så effektivt lager som mulig. I serien finner du tips, råd og kunnskap for driften av lageret. Nedenfor kan du se innleggene vi har skrevet i serien.

Hvorfor har vi skrevet serien?

Lagerstyring er noe som kan gjøres på mange måter. Vi har sett det håndtert på veldig forskjellige vis, noen mer hensiktsmessige enn andre. En ting er imidlertid sikkert: Det er vanskelig og dyrt å endre lagerhåndteringen når du er i rask vekst og har flere hundre produkter i produktkatalogen. Hvis du tenker gjennom prosessene dine fra starten av, er du mye bedre rustet. Hvis du ikke er i gang enda, håper vi å inspirere deg til å bruke litt tid på å sørge for optimal lagerstyring helt fra starten av. Hvis du allerede har et oppsett i dag, håper vi at vi kan gi deg innspill og ideer om hvordan du kan optimalisere ditt eksisterende oppsett. Alle forbedringer teller, og kan spare deg for mange arbeidstimer og mye frustrasjon i det lange løp.

Hvis du følger anbefalingene i innleggene, er vår erfaring at du vil kunne spare deg selv for masse frustrasjon i forbindelse med den daglige lagerhåndteringen. Det kan også være at de beskrevne metodene ikke passer for virksomheten din. Til syvende og sist er det du selv som vet mest om din egen forretning. Vi har imidlertid sett at tiltakene er svært effektive for en rekke nettbutikker med vidt forskjellige produktkataloger.

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig