Vi kan nå tilby integrasjon med Wix!

Vi kan nå tilby integrasjon med Wix!

I den stadig skiftende digitale verden er det viktig å kunne holde tritt og tilby de beste løsningene for våre kunder. Derfor er vi glade for at vi i Pairy nå kan presentere vår nye integrasjon: Wix.

Dette betyr at du kan integrere ditt foretrukne regnskapsprogram med nettbutikkplattformen, Wix.

Hva er Wix?

For de som kanskje ikke er helt kjent med plattformen, er Wix en av de mest populære plattformene for å designe og bygge nettsider. Wix gjør det mulig for alle å lage en profesjonell nettside uten noen form for koding. Mange velger Wix for dens brukervennlighet og vakre designmaler. I tillegg tilbyr Wix også forskjellige e-handelsfunksjoner, slik at bedrifter kan drive nettbutikken sin direkte fra plattformen. Og nå gjør Pairy det enklere enn noen gang for deg å koble din Wix-nettbutikk med ditt foretrukne regnskapsprogram.

Fordelene med vår Wix-integrasjon

Med vår nyeste Wix-integrasjon er det en rekke gode fordeler som ikke bare forenkler regnskapsprosessen, men som også kan bidra til å optimalisere din virksomhet. Nedenfor skisserer vi noen av de fordelene vi mener er mest bemerkelsesverdige.

Er du mer nysgjerrig, kan du også lese mye mer om integrasjonen her.

Automatisk bokføring

Glem manuell overføring av data. Med denne integrasjonen vil ordre, produkter og kundeinformasjon automatisk bli synkronisert mellom din Wix-nettbutikk og ditt regnskapsprogram, noe som kan bidra til å minimere risikoen for feil. Vi kan synkronisere med de fleste regnskapsprogrammene, og du kan se hele listen her. Hvis regnskapsystemet ditt mot formodning ikke er på listen, ta kontakt med oss, så finner vi en løsning!

Tidsbesparelse

Tid er penger, spesielt i e-handelsverdenen. Den automatiske dataoverføringen betyr at du ikke trenger å bruke verdifull tid på manuell bokføring, noe som gir deg mer tid til å fokusere på andre viktige aspekter ved din virksomhet.

Større nøyaktighet

Manuell inntasting av dine data kan ofte føre til feil. Med vår Wix-integrasjon er risikoen for feil i din bokføring betydelig redusert, siden alt skjer automatisk.

Forbedret kundeopplevelse

I dag forventer kundene en sømløs og rask handelsopplevelse. En av de største fordelene med vår Wix-integrasjon er derfor dens evne til å tilby nøyaktige lageroppdateringer. Det sikrer at kundene alltid har korrekt informasjon om produkttilgjengelighet, noe som forhindrer frustrasjon over utsolgte varer etter en bestilling er plassert.

I tillegg støtter vår integrasjon utsendelse av rettidige fakturaer. Det gir dine kunder en klar og rask oversikt over deres kjøp, noe som ytterligere skaper en mer brukervennlig handelsopplevelse.

Fleksibilitet

Vi forstår at hver bedrift er unik. Derfor kan vår Wix-integrasjon tilpasses dine spesifikke behov, slik at den passer best til din forretningsmodell.

Vår Wix-integrasjon er ikke bare et teknisk verktøy, men en strategisk partner som hjelper deg med å drive en mer effektiv og fordelaktig e-handelsvirksomhet.

Support

Som alltid står Pairy’s supportteam klare til å hjelpe hvis du skulle møte utfordringer eller har spørsmål omkring integrasjonen.

Hvilke muligheter finnes det med Wix?

Med vår nye integrasjon med Wix åpnes døren til en rekke nye og effektive muligheter. Nedenfor vil vi dykke ned i noen av de sentrale funksjonene som vi med denne nye integrasjonen i Pairy bringer til bordet:

Ordresynkronisering

Når en kunde legger inn en bestilling i din Wix-nettbutikk, sørger vår integrasjon for automatisk å overføre alle relevante ordreopplysninger til ditt regnskapsprogram. Det betyr at alt fra produktinformasjon til kundens leveringsadresse blir synkronisert uten manuell innblanding.

Produktsynkronisering

Hold produktkatalogen din oppdatert på tvers av plattformene dine. Når du legger til eller oppdaterer produkter i din Wix-nettbutikk, blir disse endringene også oppdatert i ditt regnskapsprogram, slik at det alltid er synkronisert i sanntid.

Kundesynkronisering

Opprettelse av nye kunder eller oppdatering av eksisterende kundeinformasjon i din nettbutikk vil automatisk bli oppdatert i ditt regnskapsprogram. Dette sikrer at du alltid har de nyeste kundeopplysningene tilgjengelig.

Oppgradering til faktura

Du bestemmer selv hvordan du ønsker å håndtere dine ordre i ditt regnskapsprogram. Ønsker du at ordrene automatisk skal oppgraderes til en ferdig faktura, eller vil du heller ha dem som en faktura-kladd, slik at du kan gjennomgå dem først? Det kan du fritt velge som du vil.

Registrering av betaling

Når en kunde gjennomfører et kjøp i din nettbutikk, kan Pairy automatisk registrere betalingen i ditt regnskapsprogram. Det gir deg en klar oversikt over dine inntekter og sikrer at alt er bokført korrekt.

Lagerstyring

Med Pairy har du også muligheten for å få lagerstyring implementert. På den måten kan du holde styr på produktene dine sin lagerstatus i sanntid. Hvis et produkt er utsolgt i din nettbutikk, vil dette også bli synkronisert i ditt regnskapsprogram, og omvendt.

Oppgrader din Wix-opplevelse med Pairy

Vårt mål hos Pairy er alltid å gjøre livet enklere for deg som nettbutikkeier. Med vår nyeste Wix-integrasjon tar vi enda et skritt mot en sømløs og automatisert bokføring. Er du klar for å oppleve forskjellen? Da kan du registrere deg og lese mye mer om Wix-integrasjonen her.

Trenger du en skreddersydd løsning?

Ikke alle bedrifter er like, og noen ganger passer en standardløsning ganske enkelt ikke til de unike behovene og utfordringene bedriften din møter. Uansett om du har spesielle arbeidsflytkrav, spesifikke integrasjoner, eller om du bare ønsker å optimalisere en bestemt del av forretningsprosessen din, er vi her for å hjelpe.

Med Pairy Enterprise kan vi tilby skreddersydde løsninger som er designet nøyaktig for din bedrifts behov. Kanskje du trenger avansert lagerstyring, spesielle rapporteringsverktøy eller en dypere integrasjon mellom flere systemer? Uansett hva dine behov er, er vårt mål å sørge for at din Wix-nettbutikk og regnskapsprogram kommuniserer sammen på den mest effektive og sømløse måten.

Hvis du vurderer en tilpasset løsning, er du alltid velkommen til å kontakte oss!Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig