Wix

Wix

Med vår Wix-integrasjon kan du koble din Wix-nettbutikk til ditt regnskapsprogram. Vår integrasjon kan sørge for å bokføre dine nettbutikkordrer i ditt regnskapsprogram basert på innstillingene du har valgt. Vi integrerer blant annet med Billy, Dinero og e-conomic. Nedenfor kan du se mer om funksjonene og hvilke muligheter og fordeler som følger med å bruke vår integrasjon.

Muligheter

Nedenfor kan du se hva som blir synkronisert fra Wix til regnskapsprogrammet ditt, og hvilke andre alternativer som er tilgjengelige.

Bestillinger fra Wix til regnskapsprogrammet

Bestillinger hentes fra Wix og sendes til ditt foretrukne regnskapsprogram. Dette kan gjøres med det intervall du ønsker.

Opplasting av kundedata fra Wix til regnskapsprogrammet.

Kundeopplysninger hentes fra Wix og sendes til ditt foretrukne regnskapssystem. Dette kan gjøres med det intervallet du ønsker.

Produkter fra Wix til regnskapsprogrammet.

Produkter hentes fra Wix og sendes til ditt ønskede regnskapssystem. Dette kan gjøres med det intervallet du ønsker.

Automatisk bokføring.

Få automatisk bokføring av bestillinger, kunder og produkter. Slip bekymringen for å måtte taste inn alt manuelt arbeid selv. Spar tid og unngå feil.

Mange kompatible systemer.

Med Pairy kan vi integrere alle de vanlige systemene med din Wix-plattform. Dette inkluderer blant annet Tripletex, Fiken, E-conomic, Dinero osv. Ta gjerne kontakt med oss hvis systemet ditt ikke er på listen.

Koble til med:

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig