Tripletex

Tripletex

Slipp manuell bokføring og tastearbeid i Tripletex med Pairy-integrasjonen. Pairy gjør det mulig for deg å få synkronisert ordrer, kunder og produkter fra din nettbutikk til Tripletex. Ordrene overføres automatisk når de får en status som du selv velger i et selvvalgt intervall. Det har aldri vært lettere å slippe manuelt skrivearbeid. Bruk heller tiden på å utvikle forretningen fremfor å gjøre bokføring.

Dette kan du bruke integrasjonen til

Automatisk bokføring

Slutt med manuelt tastearbeid. Integrasjonen bokfører automatisk ordrene fra din nettbutikk til ditt Tripletex-regnskapsprogram. Slutt med manuelle skrivefeil. Bruk i stedet tiden på å utvikle din forretning.

Bestem fakturatypen selv

Med vår integrasjon til Tripletex kan du selv bestemme om ordrene dine skal overføres som fakturautkast eller ferdige fakturaer.

Produktoverføring

Få overført produktene dine fra nettbutikken din til Tripletex , slik at du slipper å skrive inn samme stamdata flere ganger. Integrasjonen kan fortløpende synkronisere endringer slik at du bare behøver å skrive inn ett sted.

Lagerstyring

Vår integrasjon gjør det mulig for deg å få lageret synkronisert fra Tripletex til nettbutikken din slik at lageret fortløpende er oppdatert i butikken.

Støtter flere betalingsmåter

Hvis du tilbyr flere betalingsmåter fra forskjellige betalingsleverandører i nettbutikken, kan integrasjonen settes opp til å bokføre på forskjellige kontoer avhengig av betalingsmåte. Dette gjør det lettere for deg å avstemme gebyrer med betalingsløsningene.

Mulighet for utvidelser

Plattformen vår er bygget så fleksibel at vi kan skreddersy en løsning på plattformen vår for deg i fremtiden, hvis du får behov som går utover våre standardløsninger. Les mer om vår Enterprise-løsning her.

Virker med

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig