WooCommerce (WordPress) kan integreres med følgende systemer

Velg hvilket system du vil integrere med

Muligheter

Automatisk bokføring

Få automatisk bokføring av ordrer, kunder og produkter fra WooCommerce-butikken din til ditt regnskapsprogram. Ordrene synkroniseres i det intervallet du selv velger, og vi sjekker bokføringsfeil slik at regnskapet ditt stemmer.

Lagerstyring

Med Pairy får du muligheten til å utvide lagerstyringen i din butikk. Det er mulighet for å kjøre lagerstyringen mellom regnskapsprogrammet ditt og din WooCommerce-butikk. Det er også mulighet for flere lagerlokasjoner og du kan se din lagerverdi på tvers av lokasjonene.

Udvidet salgsstatistikk

Få oversikt over hvilke av dine produkter som selger best, samt mulighetene for å se hvilken dag i uken du selger mest. Dette er opplagt som en indikator for når du for eksempel bør sende ut nyhetsbrev.

Mange systemer

Vår WooCommerce-intergrasjon virker med de mest anvendte regnskapsprogrammene på markedet, som Dinero, Billy og e-conomic.

Det siger vores kunder

En god integrasjon som funger ypperlig. Har også fått support for oppsett noen ganger, og svært gode svar og løsninger på problemene. Anbefales!

Netcam

Denne bruker vi for integrering mellom vår WooCommerce nettbutikk og Tripletex som er økonomisystemet den er integrert med. Har hatt denne tjenesten i flere år og det fungerer veldig bra! Anbefales!

Jan

Brukes til integrasjon mellom Shopify og Tripletex.
Har ikke hatt noen problemet med integrasjon, ordre føres over, ingen stans.
Har hatt behov for og endre noen kontoer, dette har support hjulpet meg med med en gang.
Kan anbefales!

Robin

Kan integreres med:

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig