Priser

Muligheter

Automatisk bokføring

Få automatisk bokføring av ordrer, kunder og produkter fra WooCommerce-butikken din til ditt regnskapsprogram. Ordrene synkroniseres i det intervallet du selv velger, og vi sjekker bokføringsfeil slik at regnskapet ditt stemmer.

Flere salgskanaler

Du kan raskt og enkelt få satt opp produktfeeds, som passer til Google Shopping og Facebook. Feedsene følger felles standarder og vi kan hjelpe deg med å tilpasse hvilke produkter som skal vises.

Lagerstyring

Med Pairy får du muligheten til å utvide lagerstyringen i din butikk. Det er mulighet for å kjøre lagerstyringen mellom regnskapsprogrammet ditt og din WooCommerce-butikk. Det er også mulighet for flere lagerlokasjoner og du kan se din lagerverdi på tvers av lokasjonene.

Udvidet salgsstatistikk

Få oversikt over hvilke av dine produkter som selger best, samt mulighetene for å se hvilken dag i uken du selger mest. Dette er opplagt som en indikator for når du for eksempel bør sende ut nyhetsbrev.

Mange systemer

Vår WooCommerce-intergrasjon virker med de mest anvendte regnskapsprogrammene på markedet, som Dinero, Billy og e-conomic.

Kan integreres med: