Magento 2

Magento 2

Sett fart på din Magento 2- nettbutikk med Pairy. Få automatisk bokført dine ordrer i ditt regnskapsprogram. Få utvidet lagerstyring. Få synkronisert dine ordrer, kunder og produkter mellom nettbutikk og regnskapsprogram. Selg via flere salgskanaler som Google Shopping. Pairy er for deg som vil bruke mindre tid på manuelt arbeid og mer tid på få din bedrift til å vokse.

Skreddersydd

Kontakt oss for å høre mer om integrasjonen. Vi skreddersyr også løsninger spesielt til dine behov.

Derfor bør du bruke integrasjonen

Automatisk bokføring

Automatisk bokføring av dine ordrer, kunder og produkter fra nettbutikken til ditt regnskapsprogram. Slutt med manuelt tastearbeid. Få tid til å utvikle din bedrift, og la Pairy gjøre bokføringen automatisk.

Lagerstyring

Ha flere lagerlokasjoner, få oversikt over lagerverdier og vær sikker på at lagerantallet i din butikk alltid er korrekt.

Flere salgskanaler

Få adgang til flere salgskanaler og selg mer med Pairy. Du kan raskt og lett få vist dine produkter hos Google Shopping og Facebook.

Det siger vores kunder

En god integrasjon som funger ypperlig. Har også fått support for oppsett noen ganger, og svært gode svar og løsninger på problemene. Anbefales!

Netcam

Denne bruker vi for integrering mellom vår WooCommerce nettbutikk og Tripletex som er økonomisystemet den er integrert med. Har hatt denne tjenesten i flere år og det fungerer veldig bra! Anbefales!

Jan

Brukes til integrasjon mellom Shopify og Tripletex.
Har ikke hatt noen problemet med integrasjon, ordre føres over, ingen stans.
Har hatt behov for og endre noen kontoer, dette har support hjulpet meg med med en gang.
Kan anbefales!

Robin

Virker med

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig