Wix Stores

Wix Stores

Med vår integrasjon til Wix Stores* kan du koble din Wix-nettbutikk til ditt regnskapsprogram. Vår integrasjon kan sørge for å bokføre dine nettbutikkordrer i ditt regnskapsprogram basert på innstillingene du har valgt. Vi integrerer blant annet med Billy, Dinero og e-conomic. Nedenfor kan du se mer om funksjonene og hvilke muligheter og fordeler som følger med å bruke vår integrasjon.

* Merk at Pairy integreres med modulen Wix Stores, derfor er dette påkrevd.

Wix Stores kan integreres med følgende systemer

Velg hvilket system du vil integrere med

Muligheter

Nedenfor kan du se hva som blir synkronisert fra Wix til regnskapsprogrammet ditt, og hvilke andre alternativer som er tilgjengelige.

Bestillinger fra Wix til regnskapsprogrammet

Bestillinger hentes fra Wix og sendes til ditt foretrukne regnskapsprogram. Dette kan gjøres med det intervall du ønsker.

Opplasting av kundedata fra Wix til regnskapsprogrammet.

Kundeopplysninger hentes fra Wix og sendes til ditt foretrukne regnskapssystem. Dette kan gjøres med det intervallet du ønsker.

Produkter fra Wix til regnskapsprogrammet.

Produkter hentes fra Wix og sendes til ditt ønskede regnskapssystem. Dette kan gjøres med det intervallet du ønsker.

Automatisk bokføring.

Få automatisk bokføring av bestillinger, kunder og produkter. Slip bekymringen for å måtte taste inn alt manuelt arbeid selv. Spar tid og unngå feil.

Mange kompatible systemer.

Med Pairy kan vi integrere alle de vanlige systemene med din Wix-plattform. Dette inkluderer blant annet Tripletex, Fiken, E-conomic, Dinero osv. Ta gjerne kontakt med oss hvis systemet ditt ikke er på listen.

Fordele

Ordresynkronisering

Vår integrasjon kan automatisk overføre bestillingene fra nettbutikken til regnskapsprogrammet ditt. Du kan selv velge hvilken status bestillingen skal ha før den overføres.

Oppgradering til faktura

Du velger selv hvordan bestillingen skal plasseres i regnskapsprogrammet ditt. Skal den overføres som en fakturakladde slik at du kan jobbe videre med den, eller skal den oppgraderes til en ferdig faktura? Du bestemmer selv.

Registrering av betaling

Gjør oversikten i regnskapsprogrammet ditt enda bedre og avstemmingen enklere ved å registrere betalingene på fakturaene dine. Betalingen registreres basert på betalingsmetoden i nettbutikken.

Oversikt og kontroll av feil

I vår Pairy-app får du full oversikt over hvilke bestillinger som er bokført og hvilke som ikke er det. Du mottar automatisk varsler hvis det er handlinger du må utføre på en bestilling.

Vi sjekker alle bestillinger før de blir bokført og gir deg beskjed hvis det er momsfrekvensfeil eller andre problemer med en bestilling.

Lagerstyring

Vi har muligheten til å administrere lageret i nettbutikken fra Pairy. Enten du ønsker å synkronisere lagerbeholdningen fra regnskapsprogrammet ditt, eller om du ønsker at Pairy skal være hovedkilden og administrere lagerbeholdningen på tvers av salg fra nettbutikken og direkte fra regnskapsprogrammet.

Mulighet for skreddersydde løsninger

Passer ikke dine behov inn i vår standardløsning? I så fall kan vi hos Pairy Enterprise utvikle en skreddersydd integrasjon for deg basert på vår Pairy-plattform.

Det siger vores kunder

En god integrasjon som funger ypperlig. Har også fått support for oppsett noen ganger, og svært gode svar og løsninger på problemene. Anbefales!

Netcam

Denne bruker vi for integrering mellom vår WooCommerce nettbutikk og Tripletex som er økonomisystemet den er integrert med. Har hatt denne tjenesten i flere år og det fungerer veldig bra! Anbefales!

Jan

Brukes til integrasjon mellom Shopify og Tripletex.
Har ikke hatt noen problemet med integrasjon, ordre føres over, ingen stans.
Har hatt behov for og endre noen kontoer, dette har support hjulpet meg med med en gang.
Kan anbefales!

Robin

Koble til med:

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig