Wannafind

Wannafind

Wannafind-nettbutikken er rettet mot deg som gjerne vil drive nettbutikken din enkelt og elegant. Wannafind-butikken er rett og slett et brukervennlig butikksystem som gjør det enda enklere for deg som eier å drive nettbutikken din. Med vår Pairy-integrasjon kan det bli enda lettere å behandle ordre og selge produkter. Med vår integrasjon til regnskapsprogrammet ditt får du synkronisert ordre, produkter og kunder automatisk mellom de to systemene. Du kan dermed slutte med manuell bokføring.

Med våre produktfeeds kan du vise produktene dine på eksterne sider raskt, enkelt og billig. Ønsker du å integrere din Wannafind-butikk med et system som ikke er på listen nedenfor? Kontakt oss gjerne, og hør om det lar seg gjøre likevel.

Wannafind kan integreres med følgende systemer

Velg hvilket system du vil integrere med

Billy-integration til din webshop
Dinero
E-conomic
Fiken integrasjon for din nettbutikk

Muligheter

Spar tid

Med våre integrasjoner til regnskapsprogrammer og ERP-systemer blir din hverdag lang mindre tidkrevende. Alle ordrer bokføres automatisk i regnskapsprogrammet og lageret kan også syret til butikken slik at det alltid er korrekt.

Selg mer

Med våre produktfeeds kan dine produkter nå ut til enda flere. Få produktene dine vist på Facebook, Google eller Trendsales, og du kan dermed nå ut til en større målgruppe. Trykk på de enkelte kanaler nedenfor for å lese mer, eller bestill oppe til høyre.

Kan integreres med:

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig