Priser

Fiken – Oppsettveiledning

Se her hvordan du setter opp Fiken-integrasjonen din med Pairy.

MERK! Fiken krever aktivering av en API-modul før Pairy kan integreres.
Dette gjøres under: Foretak -> Abonnementer/Moduler -> API-modul

Start med å logge på Fiken-kontoen din.

Klikk på profilikonet ditt øverst til høyre og velg Rediger konto.

Sæt kryds ved Jeg jobber med utvikling av integrasjoner mot Fiken under Andre innstillinger.

Gå til API fanen.

Velg Ny app.

Skriv inn Pairy App-navn.

Bruk din egen e-post i Kontakt-epost (Eventuelt allerede utfylt).

Velg Meg selv/mine fortakHvem skal bruke appen?

Legg til https://app.pairy.dk/api/fiken/authorize Redirect URIs. Husk å klikke + Legg til !

Trykk på Opprett app.

Kopier og lim inn Client ID.

Kopier og lim inn Client Secret.

Sett inn Client ID  fra Fiken til Pairy.

Sett inn Client Secret fra Fiken til Pairy.

Trykk Koble til Fiken.

Trykk Godkjenn i popup-vinduet for å la Pairy koble til Fiken-kontoen din.

Vent et øjeblik imens Pairy opsætter forbindelsen.

Wuhuu! Du har nå koblet Fiken til Pairy.