Gjennomgang av 2023

Gjennomgang av 2023

Vi skriver 2024 i kalenderen, og 2023 er dermed et avsluttet kapittel. I Pairy ser vi tilbake på et år fylt med mange nye initiativer, forbedringer og spennende utviklinger som har formet både vår virksomhet og den tjenesten vi tilbyr våre kunder.

2023 var et år hvor vi satte nye standarder for integrasjoner og automatisering innen e-handelsbransjen. Vi lanserte flere nye funksjoner i plattformen vår som har gjort det enklere for nettbutikkeiere å integrere deres online butikker med ønsket regnskapsprogram. Vårt mål har alltid vært å gjøre regnskapsføring så enkelt som mulig for nettbutikkeiere, og det er fortsatt et mål vi prioriterer høyt.

Vi har oppsummert årets høydepunkter i noen få nøkkeloverskrifter, og vi håper du har lyst til å lese med.

Nytt og utvidet lagerstyring

En av årets største høydepunkter var utvidelsen av vår nye lagerstyring. Vi har lagt til nye funksjoner og gjort den enda mer effektiv. Med denne nye utvidelsen har vi gjort det mulig for våre kunder å håndtere lageret sitt mer effektivt og nøyaktig, noe som har vært en stor fordel for mange bedrifter i en tid hvor lagerstyring er viktigere enn noen gang.

De nye og grunnleggende funksjonene inkluderer:

Håndter og opprett enkelt og effektivt nye leverandører

Med denne funksjonen får du muligheten til å opprette og vedlikeholde kontaktinformasjon for leverandørene dine, samtidig som du kan oppdatere informasjonen om leverandørene.

Enklere håndtering av leverandørordrer

Send enkelt og effektivt detaljerte betalingsordrer til leverandørene dine i PDF-format, enten på dansk eller engelsk. Systemet holder styr på bestillingene dine og lagerbeholdningen din, slik at du bedre kan forutsi ditt nøyaktige lagerbehov.

Varemottak

Registrer innkommende varer enkelt og nøyaktig med mulighet til å tilpasse mengder og kostpriser basert på faktiske leveranser. Hvis det er avvik mellom det som er levert og det som er bestilt, kan du også justere dette. Denne funksjonen bidrar til å sikre at lagerdataene dine alltid er oppdaterte og nøyaktige.

Hvis du vil komme i gang eller lese mer om lagerstyringen vår, kan du gjøre det her.

Lansering av ny prisstruktur

Vi har i år hatt ambisjoner om å endre våre nåværende priser, og det har skjedd nå! Med vår nye og fleksible prisstruktur er vi i stand til å imøtekomme de forskjellige behovene våre kunder måtte ha. Vi er begeistret for å kunne tilby mer tilpassede og konkurransedyktige priser som bedre samsvarer med individuelle behov. Vil du finne planen som passer best for deg, eller bare se mer om vår nye prisstruktur? Så kan du klikke her.

Ny integrasjon med Wix

Er du en Wix-bruker, er dette definitivt en av årets høydepunkter for deg hvis du ønsker å komme i gang med Pairy! Vi har nettopp lansert vår webshop-integrasjon for Wix-shopsystemet. Dette betyr at Wix-brukere nå kan bruke Pairy til automatisk å bokføre ordrer fra webshop til sitt foretrukne regnskapssystem, enten det er Dinero, E-conomic, Billy eller noe helt annet.

Tidligere i år skrev vi en bloggpost om akkurat integrasjonen mellom Wix og Pairy.

Ny integrasjon med Business Central

Ikke bare tilbyr vi integrasjon med Wix, men i 2023 lanserte vi også integrasjonen med Microsoft 365 Business Central.

Hvis du bruker Business Central og trenger å integrere det med nettbutikken din eller et annet system, kan vi raskt hjelpe deg med å komme i gang med å spare tid i din daglige drift.

Uansett om du allerede har en integrasjon med Navision og ønsker å oppgradere til Business Central, eller om du trenger en helt ny integrasjon – vi er her for deg og kan veilede deg gjennom en sømløs prosess.

Nytt og forbedret dashbord

I løpet av 2023 har dashbordet vårt i Pairy-appen også fått betydelige oppgraderinger. Vi har fokusert på å gjøre brukeropplevelsen enda mer intuitiv og informativ, slik at du enkelt og raskt kan få innsikt i dine ordrer, produkter, og mer.

Dette var i grove trekk hva som har skjedd hos Pairy i året som gikk. Vi ser frem til et enda mer spennende 2024, hvor vi fortsetter å innovere og levere løsninger som gjør en forskjell for våre kunder. Takk for at du er en del av reisen vår – vi ser frem til 2024 sammen med dere!

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig