Risika-integrasjon med andre systemer

Risika-integrasjon med andre systemer

I samarbeid med Risika har vi hos Pairy utviklet en integrasjonsplattform som kan integrere Risika med diverse andre systemer. Til å begynne med er det laget en rekke standard ERP-integrasjoner, men i teorien kan alle systemer med et API kobles sammen med Risika-plattformen. Hvis du har en forespørsel om en integrasjon du ønsker mellom Risika og et annet system, kan du alltid ta kontakt med oss for å høre mer om mulighetene.

Skreddersydd

Kontakt oss for å høre mer om integrasjonen. Vi skreddersyr også løsninger spesielt til dine behov.

Typiske dataoverføringer mellom Risika og andre systemer

Nedenfor kan du se de typiske dataoverføringene som en integrasjon mellom Risika og andre systemer inneholder. Det er mulig for oss å tilpasse overføringene slik at de passer til deres ønsker.

Kundedata

Kundedata synkroniseres mellom Risika og den ønskede plattformen, for eksempel ERP-systemet. Typisk vil det være et match på organisasjonsnummer, som deretter kan sørge for å synkronisere ønsket data begge veier. Et eksempel på en typisk overføring er kredittscoren fra Risika på den enkelte kunde.

Kredittbetingelser og regler

Ønsker man å integrere sitt ERP/regnskapsprogram med Risika, kan en ønsket kjøring også være at kredittbetingelser og andre regler synkroniseres fra Risika-plattformen til ERP/regnskap. På den måten sikrer man at man ikke gir unødvendig kreditt til spesifikke kunder.

Unike regler

Det er mulig å sette opp unike regler i integrasjonsflyten. For eksempel, i en CRM-integrasjon mellom Risika og CRM, kunne det være regler for hvilke kredittbetingelser selgeren har lov til å forhandle med kunden på bakgrunn av Risika-vurderingen.

Oversikt over vår integrasjonsplattform for Risika

Fleksibel og tilpasset integrasjon

Vår integrasjonsplattform er grundig testet og videreutviklet i samarbeid med Risika. Plattformen kan tilpasses nøyaktig til deres behov. Det betyr at dere får de kjøringer og automatiseringer mellom deres system og Risika som dere ønsker. Vi rådgir dere i prosessen om hva vi har sett i tidligere og lignende løsninger, slik at dere er sikre på å få den mest automatiserte og tidsbesparende løsningen.

Løpende rådgivning

Vi har mange års erfaring med design og utvikling av integrasjoner. Den kunnskapen tar vi med oss inn i integrasjonsprosjektet. Vi veileder og rådgir gjerne om hva som gir mening for deres virksomhet på begge sider av integrasjonen.

Fremtidige utvidelser

Med en integrasjon på vår plattform har dere løpende mulighet til å utvide integrasjonen med nye funksjoner etter hvert som behovet oppstår. Dette gir dere god fleksibilitet og gjør at integrasjonen kontinuerlig kan tilpasse seg deres organisasjon i takt med at den utvikler seg.

Typiske integrasjoner til Risika

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

  Dit navn (valgfrit)

  Din E-mail

  Din besked

  Vedhæft fil

  Takk for din henvendelse.
  Meldingen er nå sendt.
  Vi hjelper deg så snart som mulig