Hosted Shop – Oppsettsveiledning (Smartweb / Scannet / dandomain / Wannafind)

Her ser du hvordan du setter opp SmartWeb-integrasjonen med Pairy.

Slik aktiverer du API-tilgang i Hosted Shop (Smartweb / Scannet / dandomain / Wannafind)

Begynn med å logge inn på administrasjonspanelet ditt (fx. https://admin.hostedshop.dk eller https://admin.smartweb.io)

Klikk på Innstillinger i hovedmenyen til venstre.

Velg «API: SOAP«

Sørg for at feltet API-tilgang er merket.

Avslutt ved å trykke på Lagre

Slik oppretter du API-bruker i Hosted Shop (Smartweb / Scannet / dandomain / Wannafind)

Gå tilbake til Innstillinger i hovedmenyen til venstre

Velg «Medarbeidere«. Se eventuelt pkt. 5 på skjermbildet ovenfor

Trykk på «Opprett medarbeider«

Fyll ut informasjon under ‘Personlig informasjon’.

Vær oppmerksom på at det brukes en «oppdiktet» e-post, da den skal være unik. Denne kan bestå av pairy@dit-domene.dk

Fornavn: Pairy
Etternavn: ApS
Brukernavn (E-post): pairy@dit-domene.dk
NB! Bytt ut «dit-domene.dk» med ditt eget nettbutikkdomene
Passord: Lag en tilfeldig passord selv. Husk den, da denne skal brukes i oppsettsprosessen i Pairy
Språk: Dansk

Marker i feltet «API (Har tilgang til SOAP API)»

Avslutt ved å trykke på «Lagre»

Opprett forbindelse mellom Pairy og Hosted Shop (Smartweb / Scannet / dandomain / Wannafind)

Skriv inn brukernavn fra trinn 7 -> E-post («pairy@dit-domene.no»)

Skriv inn passord fra trinn 7 -> Passord

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

Dit navn (valgfrit)

Din E-mail

Din besked

Vedhæft fil

Takk for din henvendelse.
    Meldingen er nå sendt.
    Vi hjelper deg så snart som mulig