Shopify: Konfigurasjonsveiledning

Bli guidet gjennom oppsettet av Shopify-integrasjonen din i Pairy og begynn å spare tid på manuelt arbeid i hverdagen.

Start med å logge på Shopify-administratoren din. Du bør se et bilde som ligner på dette:

Klikk på Apps i menyen til venstre og vælg «App and sales channel settings» i dropdown

Klikk på Develop apps øverst på siden

Trykk deretter Create an app

Skriv inn «Pairy» i App name og specifisere en gyldig bruker i App developer

Trykk på Configure Admin API scopes

Under Admin API access scopes må du nå velge riktige tillatelser:

• – Customers: write_customers + read_customers
  • – Inventory: write_inventory + read_inventory
  • – Orders: write_orders + read_orders
  • – Products: write_products + read_products

Scroll nå til toppen av siden og velg Save

Du blir nå omdirigert tilbake til oversikten. Trykk nå på Install app

Trykk på Reveal token once og kopier verdien til utklippstavlen (CTRL + C på Windows. CMD + C på Mac)

Sett inn det kopierte tokenet i feltet API Access Token i Pairy.

Sett inn URL til Shopify-butikken din i feltet URL i Pairy.

Trykk deretter på «Koble til Shopify» i Pairy.

Woohoo! Du har nå koblet Shopify til Pairy.